Combifit Klantbeoordelingen met ekomi.nl
Filter
Woodcap Flexipox XT 2-in-1 - 250 ml

Woodcap® Flexipox XT 2-IN-1 is een duurzaam elastische 2-componenten reparatiecompound zonder oplosmiddel op basis van gemodificeerde epoxy.

€ 35,75
Woodcap Repairs - Reparatieplamuur Binnen - 300g

Woodcap Repairs - Reparatieplamuur binnen is een zeer divers inzetbare 1-K-plamuur op basis van acrylaat-dispersie voor werkzaamheden op schildergebied.

€ 6,25
Woodcap Repairs - Sierpleistervuller - 300g

Woodcap Repairs - Sierpleistervuller is een 1-K-reparatieplamuur op basis van acrylaat-dispersie, speciaal ontwikkeld om rauhfaser behangen wanden te repareren.

€ 6,25
Woodcap HF-74 Freesmachine + Frezen / pbm / Koffer

Complete frees set, bestaande uit krachtige elektronisch regelbare freesmachine met een hardmetalen houtrotfrees (10 mm), hardmetalen groevenfrees (4 mm) en een hardmetalen groevenfrees (6 mm) samen in een compacte stevige kunststof gereedschapskoffer.

  • Krachtige 750 Watt motor
  • Scherpe hardmetalen frezen
  • Geschikt voor intensief gebruik

€ 225,00
Woodcap Repairs - Reparatieplamuur Buiten - 300g

Woodcap Repairs - Reparatieplamuur buiten is een 1-K-plamuur op basis van acrylaat-dispersie voor werkzaamheden op schildergebied, bijv. snel vullen en repareren van kleinere beschadigingen.

 

€ 6,25
Woodcap Repairs - Lichtgewicht allesvuller - 90g

Woodcap Repairs - Lichtgewicht allesvuller is een 1-K-plamuur op basis van acrylaat-dispersie voor werkzaamheden op schildergebied en dient om snel gaatjes en onregelmatigheden te repareren en te corrigeren.

€ 6,25